You are here

ASonic PRO 2litara ultrazvučna kada

ASonic PRO 2litara ultrazvučna kada
ASonic PRO 2litara ultrazvučna kada
ASonic PRO 2litara ultrazvučna kada
Šifra:
PRO-20
Cena:21.190,00 RSD
Cene su sa PDV-om
Proizvod je neocenjen

ASonic PRO 20 ultrazvučna kada najbolji je izbor za napredne korisnike kojima je potrebno temeljno čišćenje omogućeno odvojenim podešavanjem vremena rada ultrazvuka i temperature.

Tehnička specifikacija ultrazvučne kade ASonic PRO 20:

 Snaga ultrazvuka:  70 W
 Ultrazvučna frekvencija:  40kHz
 Broj ultrazvučnih sondi:  1
 Podešavanje vremena:  1 – 30 min sa automatskim isključenjem
 Podešavanje temperature:  do 80°C
 Snaga grejača:  100 W
 Zapremina rezervoara:  2,0 lit.
 Debljina rezervoara:  1 mm
 Dimenzije korpe (ŠxDxV):  134×118×70 mm
 Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):  150×137×105 mm
 Dimenzije uređaja (ŠxDxV):  163×150×220 mm
 Dimenzije paketa (ŠxDxV):  245×230×270 mm
 Ispustni ventil:  NE
 Utikač:  Tip F, 220V/50Hz
 Neto težina:  2,6 kg
 Garantni rok:  1 godina

 

Bitne karakteristike ASonic PRO 20 ultrazvučne kade:

Ova ultrazvučna kada ima rezervoar izrađen od nerđajućeg čelika (SUS 304) debljine 1 mm što omogućava dugačak radni vek uređaja. Kućište bez površinskih šavova omogućava bolju zaštitu unutrašnjih komonenti od prodora vode i vlage. Spajanje ultrazvučnih sodni za rezervoar pomoću smole, bez šrafljenja, obezbeđuje glatko dno rezervoara koje doprinosi boljoj kavitaciji i smanjuje mogućnost za pojavu korozije u rezervoaru. U ultrazvučne kade su ugrađene industrijske sodne sa visokim Q faktorom koje daju snažan ultrazvučni efekat. Sonde aktiviraju nezavisni generatori koji su prošli testove visokog napona i izolacije visokog napona, koje daju stabilnost i sigurnost radu uređaja. Generatori su razivjeni i proizvedeni u sopatvenoj fabrici od kompenenti visokog kvaliteta. Grejanje rezervoara obezbeđeno je pomoću MCH grejnih pločica. Razlika između stvarne temperature tečnosti i očitane vrednosti na prikazu je u posegu ±1°C.

 

 

ASonic PRO 20 ultrasonic cleaners details

 

Proces kavitacije je osnova ultrazvučnog čišćenja.

Emisija ultrazvučnih talasa kroz tečnost izaziva kavitaciju – stvaranje mikroskopskih mehurića u tečnosti. Kada ovi mehurići dodirnu predmet koji se čisti, oni implodiraju oslobađajući energiju koja odvaja nečistoće sa površine predmeta. Zbog svoje male veličine ovi mehurići prodiru u sve šupljine, rupe, brazde, pore i udubljena u predmetu i odatle odstranjuju nečistoće koje bi inače bilo nemoguće ukloniti ručnim čišćenjem. Kavitacijom se mogu uklanjati naslage prašine, ulja, pigmenata, rđe, masti, algi, bakterija, kamenca, voska i td. Materijali pogodni za čišćenje u ultrazvučnim kadama su metal, plastika, staklo, keramika i guma. Za optimalne rezultate čišćenja preporučujemo upotrebu rastvora destilovane vode i specojalno formulisnih detergenata za ultrazuvčno čišćenje.

 

Upotreba ultrazvučnih kada je vrlo jednostavna.

Pažljivo spustite korpu sa predmetima za čišćenje u rezervoar. Napunite rezervoar rastvorom detergneta za ultrazvučno čišćenje i destilovane vode tako da predmeti za čišćenje budu u potpunosti potopljeni. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač ultrazvučne kade. Sačekajte da tečnost dostigne željenu temperaturu i tada podesite željeno vreme čišćenja u skladu sa stepenom i vrstom zaprljanosti predmeta i aktivirajte ultrazvuk. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost prohladi i izvadite korpu sa premetima. Isperite predmete čistom vodom. Ispraznite zaprljanu tečnost iz rezervoara i obrišite ga mekanom krpom.

 

 

  VAŽNA UPOZORENJA:

  • Ultrazvučna kada treba da se prohladi 30 minuta nakon 240 minuta ultazvučnog čišćenja.
  • Ultrazvučno čišćenje oslobađa određenu količinu energije koja će malo zagrejati tečnost u rezervoaru.
  • Nemojte aktivirati grejač ili ultrazvuk kada u rezervoaru nema tečnosti jer može doći do oštećenja uređaja.
  • Nemojte bacati predmete u uređaj ili ga udarati. 

  Slični proizvodi