You are here

650 ml ultrazvučna kada HOME 800

650 ml ultrazvučna kada HOME 800
650 ml ultrazvučna kada HOME 800
650 ml ultrazvučna kada HOME 800
650 ml ultrazvučna kada HOME 800
Šifra:
HOME-800
Cena:4.500,00 RSD
Cene su sa PDV-om
Proizvod je neocenjen

Uređaj manjeg kapaciteta, snage 35W i frekvencije 40KHz sa digitalnim komandama. Omogućava lako i efikasno čišćenje predmeta za ličnu upotrebu, poput nakita, satova, naočara, proteza, brijača, novčića i bedževa, ali i CD/DVD diskova, kertridža za štampače, dizni, ventila i sličnih predmeta za svakodnevnu upotrebu. 

Tehničke karakteristike
 Zapremina rezervoara  650 ml
 Dimenzije rezervoara (ŠxDxV)  155×95×52mm
 Dimenzije uređaja (ŠxDxV)  200×140×125 mm
 Ultrazvučna frekvencija  40 KHz
 Merač vremena (min)  3 minuta
 Snaga ultrazvuka  35 W
 Grejanje  nema
 Snaga grejača  nema
 Težina  0,84 kg
 Garancija  12 meseci

*UPOZORENJE: Uređaj nije namenjen za profesionalnu upotrebu!

ULATRAZVUČNO ČIŠĆENJE zasniva se na procesu kavitacije, tj. formiranja mikroskopskih mehurića u tečnosti kroz koju se propušta ultrazvuk. Ti mehurići se kreću u tečnosti i prilikom udara o površinu predmeta proizvode energiju koja otklanja nečistoće sa njegove površine. Zbog svojih malih dimenzija, mehurovi prodiru u pukotine, rupice, pore i perforacije, odakle uklanjaju nečistoće poput prašine, zemlje, ulja, pigmenata, rđe, masti, algi, gljivica, bakterija, krvi, kamenca, čađi, voska i td. U rezervoaru se može koristiti voda ili rastvor sredstva za čišćenje koji povećava efekat rada ultrazvuka. Materijali pogodni za čišćenje u ultrazvučnim kadama su metal, plastika, staklo, keramika i guma. 

 

 

 

 

UPRAVLJANJE ultrazvučnom kadom je bezbedno i jednostavno zahvaljujući digitalnim komandama. Aparat postavite na tvrdu podlogu. Pre uključivanja uređaja rezervoar treba napuniti tečnošću i predmetima koje želimo da očistimo. Vodite računa da se predmeti koje želite da očistite ne oslanjaju na dno ultrazvučne kade. U slučaju prosipanja tečnosti po kućištu prilikom punjenja rezervoara treba osušiti aparat pre uključivanja, da bi se izbegla mogućnost kratakog spoja. Kada se uređaj priključi na električnu mrežu, podesite merač vremena rada ultrazvuka do željene vrednosti pritiscima na dugme "TIME". Nakon toga možete aktivirati ultrazvuk pristiskom na dugme "ON/OFF". Na ekranu možete pratiti preostalo vreme rada ultrazvuka do isključenja. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost u ultrazvučnoj kadi prohladi pre njenog pražnjenja.

UPOZORENJE: Radom ultrazvuka stvara se toplota koja zagreva tečnost u rezervoaru. Aparat je na svakih 15 minuta rada potrebno pustiti da se prohladi 30 minuta.

Slični proizvodi